Цей салат підкорить вас не тільки своїм зовнішнім виглядом, але і чудовим смаком. Готується з досить з простих продуктів. Він стане відмінним доповненням до вашого святкового столу, приверне увагу гостей і підкорить їх з першого шматочка.
Необхідні продукти
- 100 грам м’яса
- 300 грам картоплі
- 200 г моркви
- 200 грам буряка
- 70 грам твердого сиру
- 100 грам майонезу
- 2 зубчики часнику
- сіль перець
- гранат для прикраси
Починаємо приготування
Моркву, картоплю і буряк відварюємо до готовності, а потім очищаємо. М’ясо відварюємо до готовності і остуджуємо в бульйоні.
Відварену моркву натираємо на тертці. Додаємо до неї тертий часник (1 зубчик) і сіль. Все перемішуємо і залишаємо осторонь.
Буряк натираємо на тертці, солимо, перемішуємо і відставляємо в сторону. Картоплю також натираємо на тертці і солимо.
Відварене м’ясо нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо до нього тертий часник і перемішуємо.
Збираємо салат. На тарілку встановлюємо сервірувальне кільце. Далі будемо викладати продукти шарами, промазуючи кожен майонезом. Збираємо салат в такому порядку: картопля, м’ясо, морква, тертий сир і буряк.
Акуратно знімаємо з салату сервірувальне кільце, а потім робимо сіточку з майонезу. І прикрашаємо салат зернятками граната.
Готовий салат відправляємо в холодильник на 2 години, а потім подаємо до столу.