Салат «Грибочки під шубою»

«Грибочки під шубою», рецепт салату

Салат виходить дуже ситним і красивим, з простим набором продуктів – грибами, овочами і рисом.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цибуля – 1 шт;
  • гриби – 300 г;
  • морква відварна – 2 шт;
  • картопля відварна – 2-3 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • буряк відварний – 1 великий;
  • рис відварний – 150 г;
  • майонез, сіль і перець за смаком.

Процес приготування

Цибулю грубо ріжемо і обсмажуємо на рослинній олії. Від соковитості цибулі багато в чому залежить смак салату, тому ріжемо грубо.

Печериці ріжемо грубо, обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини і тільки потім солимо. З’єднуємо цибулю з грибами і пасеруємо 5 хвилин. Охолоджуємо.

М’ясо відварюємо в підсоленій воді.

Формуємо салат в кільці на тарілці.

Перший шар – терта на великій тертці картопля, присолюємо і робимо сіточку з майонезу.

Другий шар – гриби з цибулею, перчимо.

Третій шар – рис і сіточка з майонезу.

Четвертий шар – морква, терта на терці, сіточка майонезу.

П’ятий шар – тертий буряк.

Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на ніч.

Можна не прикрашати або прикрасити на свій смак.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: