Салат «Імператор» – готуємо, як в ресторані

Такий салатик подають в багатьох ресторанах. І він незмінно користується великим попитом. Незважаючи на те, що це ресторанна страва, салат простий у приготуванні і з найдоступніших продуктів. Салат красиво виглядає, тому ми рекомендуємо подавати його до святкового столу. Адже він просто приголомшливий.

Необхідні продукти

  • 200 грам шинки
  • 300 грам курячого філе
  • 200 грам помідорів
  • 40 грам сухариків
  • рослинна олія
  • сіль, перець за смаком салатне листя

Для заправки

  • 2 зубчики часнику
  • 100 грам майонезу
  • 70 грам кетчупу

Починаємо приготування

Куряче філе промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками, солимо і перчимо до смаку. Кладемо його на розпечену сковороду і обсмажуємо до рум’яного стану.

Шинку нарізаємо невеликими шматочками, додаємо її до курячого філе. Обсмажуємо все ще 3 хвилини.

Нарізаємо помідори довгими брусочками.

Приготуємо заправку. У чашку кладемо майонез, перець, кетчуп і видавлюємо через прес часник. Все перемішуємо.

Збираємо салат. На тарілку кладемо салатне листя, зверху викладаємо м’ясо і зверху сіточку з соусу. Потім шар з помідорів і знову майонезну сіточку. Наступний шар знову робимо з м’яса, промазуємо соусом і накриваємо помідоровим шаром. Зверху викладаємо сухарики.

Готовий салат подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: