Такий салатик подають в багатьох ресторанах. І він незмінно користується великим попитом. Незважаючи на те, що це ресторанна страва, салат простий у приготуванні і з найдоступніших продуктів. Салат красиво виглядає, тому ми рекомендуємо подавати його до святкового столу. Адже він просто приголомшливий.
Необхідні продукти
- 200 грам шинки
- 300 грам курячого філе
- 200 грам помідорів
- 40 грам сухариків
- рослинна олія
- сіль, перець за смаком салатне листя
Для заправки
- 2 зубчики часнику
- 100 грам майонезу
- 70 грам кетчупу
Починаємо приготування
Куряче філе промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками, солимо і перчимо до смаку. Кладемо його на розпечену сковороду і обсмажуємо до рум’яного стану.
Шинку нарізаємо невеликими шматочками, додаємо її до курячого філе. Обсмажуємо все ще 3 хвилини.
Нарізаємо помідори довгими брусочками.
Приготуємо заправку. У чашку кладемо майонез, перець, кетчуп і видавлюємо через прес часник. Все перемішуємо.
Збираємо салат. На тарілку кладемо салатне листя, зверху викладаємо м’ясо і зверху сіточку з соусу. Потім шар з помідорів і знову майонезну сіточку. Наступний шар знову робимо з м’яса, промазуємо соусом і накриваємо помідоровим шаром. Зверху викладаємо сухарики.
Готовий салат подаємо до столу.