Салат із зелених помідорів з морквою на зиму

Восени часто залишається багато зелених помідор. Тому ми хочемо познайомити вас з рецептом дивовижного салату, який легко простоїть у вас всю зиму. Виходить дуже смачним, його можна навіть поставити на святковий стіл.

Необхідні продукти

  • зелені помідори – 1 кг
  • болгарський перець – 0,5 кг
  • морква – 0,5 кг
  • цибуля – 0,5 кг
  • вода – 0,5 л
  • рослинна олія – 125 мл
  • цукор – 80 гр
  • сіль – 1 ст.л
  • оцет 9% – 125 мл

Салат із зелених помідорів: покроковий процес приготування

Всі овочі промиваємо. Помідори ріжемо шматочками. Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями, моркву чистимо і ріжемо брусочками. Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Залишаємо на 2 години пустити сік.

У каструлю наливаємо рослинну олію, всипаємо цукор і сіль. Нагріваємо олію і всипаємо в неї підготовлені овочі. Якщо рідини мало, додайте води. Все добре перемішуємо і тушкуємо під кришкою 10-15 хвилин.

Потім вливаємо оцет, тушкуємо ще 2 хвилини і розкладаємо по заздалегідь стерилізованим баночках. Прикриваємо кришками і ставимо стерилізувати на 10 хвилин.

Через відведений час салат закочує і прибираємо під плед остигати.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: