Салат на свято з грибами та корейською морквою “Вишуканий смак”

Представляємо вам рецепт дуже смачного салату. Він стане окрасою будь-якого святкового столу. Легко та просто готується. У ньому ми будемо використовувати корейську моркву. Її можна купити чи приготувати. А ще салат ми додамо гриби. Салат вийде ситний, смачний та дуже гарний.

Необхідні продукти:

  • 3 картоплини
  • 1 цибулина
  • 350 грам грибів
  • 200 грам твердого сиру
  • 5 курячих яєць
  • 250 грам моркви по-корейськи
  • майонез

Покроковий процес приготування:

1. Картоплю кладемо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо до готовності. Так само чинимо з курячими яйцями. Зварені продукти остуджуємо та очищаємо.

2. Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо підготовлені печериці.

3. У сковороду наливаємо олію і кладемо цибулю, обсмажуємо її протягом 1 хвилини. Потім додаємо гриби, перемішуємо та смажимо ще кілька хвилин. Всі продукти солимо і перчимо до смаку. Готові гриби з цибулею перекладаємо в миску і залишаємо остигати.

4. Яйця, картоплю та сир натираємо на тертці. Перекладаємо майонез у кондитерський мішок.

5. Беремо тарілку і ставимо на нього роз’ємну форму. На дно викладаємо картоплю, утрамбовуємо її і промазуємо майонезом. Зверху викладаємо грибний шар та накриваємо його сирним шаром. Промазуємо його майонезом та накриваємо тертими яйцями. Робимо майонезну сіточку та викладаємо моркву по-корейськи. Все розрівнюємо, щоб гарно виглядало. Готовий салат прибираємо в холодильник на 3-4 години, потім знімаємо кільце, оздоблюємо зеленню і подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: