Салат «Серцевий» – готую його для чоловіка, простіше і смачніше він салатів не бачив

Салат з курячих сердечок – це ароматна і пікантна закуска, яка завжди дуже подобається моїм рідним і гостям.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сердечка курячі, 500 г;
  • цибуля, 1 – 2 шт;
  • морква, 250 г;
  • гірчиця, половина ч.л;
  • сметана, 2 -3 ст.л.

Для маринаду необхідно:

  • цукор, третина ч.л;
  • сіль, дрібка;
  • сік лимонний, 2 ст.л.

Процес приготування

Відварюємо курячі сердечка до готовності в підсоленій воді зі спеціями і лавровим листом. Остуджуємо і ріжемо невеликими шматочками.

Морква тремо на грубій терці або на тертці для корейської моркви або просто ріжемо соломкою. Обсмажуємо на соняшниковій олії протягом 5 хвилин. Виймаємо з сковороди і охолоджуємо.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і маринуємо в лимонному соці, цукрі і дрібці солі. Залишаємо масу на 10 хвилин.

Виймаємо цибулю, трохи віджимаємо її і змішуємо з морквою і сердечками.

Додаємо гірчицю і сметану, перемішуємо.

Порада: салат ви можете заправити і майонезом або гірчичним соусом, виходить дуже смачно.

Подаємо до столу до самих різних гарнірів, м’ясних і рибних страв.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: