Пропонуємо вам досить цікавий варіант приготування салату з рибкою. У ньому ми будемо використовувати копчену скумбрію. Вона додасть страві особливого смаку і приголомшливий аромат. «Шубка» готується досить просто і зовні нагадує класичний оселедець під шубою. Але на цьому схожість салатів і закінчується. Цей салатик виходить набагато цікавіший.
Необхідні продукти
- 1 скумбрія
- 4 курячих яйця
- 3 варені буряка
- 3 картоплі
- 1 морква
- 1 цибулина
- сіль перець
- майонез
Починаємо приготування
Картоплю відварюємо до готовності і охолоджуємо. Порада. Щоб картопля натиралася легше, її краще відварити заздалегідь і остудити в холодильнику.
Відварну картоплю очищаємо і натираємо на тертці. Вона стане основою для нашого салату. Зверху злегка солимо і перчимо її на смак, а потім промазуємо майонезом.
Копчену скумбрію очищаємо від шкірки і кісточок, нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо на шар з картоплі.
Цибулю очищаємо, нарізаємо маленькими шматочками і викладаємо наступним шаром на скумбрію. Зверху робимо сіточку з майонезу.
Відварену моркву очищаємо, натираємо на тертці і викладаємо на салат. Моркву також промазуємо майонезом.
Яйця відварюємо в круту, очищаємо і натираємо на тертці. Вони будуть наступним шаром в нашому салаті. Добре розподіляємо їх і промазуємо майонезом.
Заключний шар робимо з відвареного буряка. Його також натираємо на тертці, викладаємо на шари салату і промазуємо майонезом.
Готовий салат прикрашаємо на свій смак, даємо настоятися і подаємо до столу.