Салат «Шубка» – набагато смачніший класичного оселедця під шубою

Пропонуємо вам досить цікавий варіант приготування салату з рибкою. У ньому ми будемо використовувати копчену скумбрію. Вона додасть страві особливого смаку і приголомшливий аромат. «Шубка» готується досить просто і зовні нагадує класичний оселедець під шубою. Але на цьому схожість салатів і закінчується. Цей салатик виходить набагато цікавіший.

Необхідні продукти

  • 1 скумбрія
  • 4 курячих яйця
  • 3 варені буряка
  • 3 картоплі
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • сіль перець
  • майонез

Починаємо приготування

Картоплю відварюємо до готовності і охолоджуємо. Порада. Щоб картопля натиралася легше, її краще відварити заздалегідь і остудити в холодильнику.

Відварну картоплю очищаємо і натираємо на тертці. Вона стане основою для нашого салату. Зверху злегка солимо і перчимо її на смак, а потім промазуємо майонезом.

Копчену скумбрію очищаємо від шкірки і кісточок, нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо на шар з картоплі.

Цибулю очищаємо, нарізаємо маленькими шматочками і викладаємо наступним шаром на скумбрію. Зверху робимо сіточку з майонезу.

Відварену моркву очищаємо, натираємо на тертці і викладаємо на салат. Моркву також промазуємо майонезом.

Яйця відварюємо в круту, очищаємо і натираємо на тертці. Вони будуть наступним шаром в нашому салаті. Добре розподіляємо їх і промазуємо майонезом.

Заключний шар робимо з відвареного буряка. Його також натираємо на тертці, викладаємо на шари салату і промазуємо майонезом.

Готовий салат прикрашаємо на свій смак, даємо настоятися і подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: