Салат “Спритний Петро” з яєчними млинцями і ковбасою

Не запитала досі у знайомої, чому цей салат з яєчними млинцями і ковбасою у неї називається “Спритний Петро”, але, напевно, теоретично логіка така, що спритний та швидкий в приготуванні і по-чоловічому дуже ситний … Інгредієнти для такого салату водяться у багатьох в холодильнику в святкові дні, а у деяких – майже завжди. Адже це просто морква, сир, яйця і ковбаска напів копчена, але рекомендується салямі.

Складові

  • Ковбаса напівкопчена або салямі – 100 г
  • Сир напівтвердий – 100 г
  • Морква – 100 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст.л., або картопляний – 1,5-2 ст.л.
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Майонез – за смаком
  • Рослинна олія – для смаження
  • Сіль -1 щіпка
  • Перці мелені – за смаком

Як приготувати салат “Спритний Петро”

Сиру очищену моркву грубо натріть.

Так само натріть будь-який сир напівтвердих сортів. Додайте роздавлений або дрібно нарізаний часник.

Напів копчену ковбасу або салямі наріжте соломкою. Для яєчних млинців перемішайте яйця з крохмалем і злегка посоліть.

Посмажте на рослинній олії на сковороді в залежності від її діаметра два або три тонких млинці. Кожен – з двох сторін.

Наріжте яєчні млинці довільно або соломкою.

Перед подачею заправте майонезом до смаку і перемішайте. За бажанням і на смак посипте меленим чорним (або іншим) перцем.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: