Від такого салату ваші гості будуть в повному захваті.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче відварне = 400 г;
- морква = 2 шт;
- чорнослив – 150 г;
- яйця – 4 шт;
- картопля – 3 шт;
- горіхи грецькі – 100 г;
- печериці – 200 г;
- сир твердий – 250 г;
- сметана або майонез, огірок для прикраси.
Відварюємо моркву і картоплю, яйця, охолоджуємо і очищаємо.
Картоплю ріжемо невеликими кубиками, моркву натираємо на грубій терці, яйця – на середній.
Відварене м’ясо ріжемо невеликими шматочками. Сир тремо на грубій терці.
Гриби ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо до готовності на рослинній олії. Смажимо до тих пір, поки не випарується рідина, трохи присолюємо і перчимо.
Чорнослив замочуємо в гарячій воді на кілька хвилин, потім віджимаємо і ріжемо на шматочки.
Горіхи подрібнюємо на дрібні шматочки ножем або за допомогою блендера.
Укладаємо шар моркви і робимо сіточку з майонезу.
Кладемо половину картоплі, майонез, на нього половину яєць і майонез.
Посипаємо половиною сиру і робимо сіточку з майонезу.
М’ясний шар і майонез.
Гриби і майонез.
Картопля, майонез, яйця, майонез, м’ясо, майонез, чорнослив, майонез, горіхи, майонез, сир.
Прикрашаємо шматочками огірка або на свій смак.