Салат з баклажанів на зиму, вже обійшов «тещин язик»!

Складові:

  • 1 кг баклажанів,
  • 0,5 кг цибулі,
  • 600 г помідорів,
  • 1 головка часнику,
  • 100 мл соняшникової олії,
  • 1 ч ложка меленого перцю

Рецепт приготування

Баклажани ретельно вимийте, зріжте кінчики і наріжте кубиками.

На сковороді розігрійте половину олії і викладіть нарізані баклажани, смажте до золотистого кольору, хвилин 5-7. Викладіть в миску.

Цибулю очистіть, дрібно наріжте. Обсмажте окремо на сковороді з олією до золотистого кольору.

Помідори дрібно наріжте і обсмажте протягом 5 хвилин на олії.

Всі обсмажені овочі викладіть в одну ємність. Посоліть, поперчіть і перемішайте. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і тушкуйте 20 хвилин.

Розкладіть масу по стерилізованим банкам, накрийте кришками і поставте в духовку, розігріту до 150 градусів, на 40 хвилин. Вийміть банки і закатайте!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: