Салат з буряка по-корейськи. Рецепт смачного і корисного салата

Смачна, в міру гостра закуска, займе своє гідне місце на Вашому святковому столі. Рецепт простий і салат чудовий, рекомендую.

Продукти

  • Буряк – 1 кг
  • Часник – 5 зубчиків
  • Соняшникова олія – 150 г
  • Цукор – 3 ст. ложки
  • Оцет 9% – 70 г
  • Коріандр мелений – 2 ч. ложки
  • Гострий червоний перець – 1 ч. ложка (можна менше)
  • Олія – 150 г

Інструкція по приготуванню

На плиту ставимо каструлю з водою і доводимо до кипіння (для водяної бані).

Натираємо буряк на тертці для моркви по-корейськи.

Додаємо тертий часник і сіль, цукор і вливаємо оцет.

Все дуже добре перемішуємо.

Тепер, буряк потрібно встановити на водяній бані і нагріти 30 хвилин, безперервно перемішуючи.

Далі, знімаємо буряк з водяної бані, всипаємо червоний гострий перець.

Потім, додаємо мелений коріандр і заливаємо розжареною (сильно нагрітою) олією.

Все ретельно перемішуємо і даємо охолонути. Прибираємо в холодильник на добу.

Через добу буряк по-корейськи готовий.

Перед подачею посипаємо кунжутним насінням. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: