Салат “Загадка” – на святковий стіл і не тільки

Прекрасний салат на святковий стіл і не тільки. Готується швидко і зі звичайних продуктів. Салат має свіжий смак, а заправка надає йому особливу пікантність.

Необхідні продукти:

  • 1 болгарський перець
  • 1 огірок
  • 1 червона цибулина
  • 500 грам буряка
  • зелень

Для заправки

  • 50 мілілітрів соняшникової олії
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • 2 чайні ложки оцту

Покроковий процес приготування:

1. Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Перекладаємо його в салатник.

2. У огірка відрізаємо хвостики і нарізаємо великою соломкою, додаємо до болгарського перцю.

3. Буряк запаковуємо в фольгу, кладемо на деко і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 30-35 хвилин. Потім охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо брусочками. Додаємо її до решти продуктів.

4. Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями. Подрібнюємо підготовлену зелень. Нарізані овочі додаємо до решти продуктів.

5. У чашку наливаємо олію, додаємо сіль, гірчицю і оцет. Все перемішуємо і заправляємо салат. Його також добре перемішуємо і відразу ж подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: