Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного печива, яке сподобається абсолютно всім.
Перед такою смакотою дуже складно встояти. Печиво виходить досить солодким і калорійним. Любителі батончика «Снікерс» обов’язково оцінять це печиво гідно. Воно має насичений шоколадно-арахісовий смак, який дарує масу задоволення. Дуже складно не потягнутися за добавкою. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Необхідні інгредієнти
- 250 гр борошна
- 150 гр вершкового масла
- 2 жовтки
- 150 гр цукрової пудри
- 150 гр вареного згущеного молока
- 25 гр какао
- 100 гр арахісу
- 30 гр чорного шоколаду
- 30 гр білого шоколаду
- 0,3 гр соди
- дрібка солі
Починаємо процес
В першу чергу в окрему ємність просіюємо борошно, какао і цукрову пудру. Додаємо сіль і соду. Перемішуємо все і по центру робимо поглиблення.
У нього відправляємо жовтки і масло. Замішуємо тісто. Після чого поміщаємо його в целофановий пакет.
Тепер розкатуємо в пласт. Товщина його повинна бути 0, 5 см. Кладемо в морозильну камеру на 15 хвилин.
Після закінчення потрібного часу дістаємо його і, використовуючи квадратні формочки, вирізаємо печиво.
Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо заготовки. Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 5-6 хвилин.
Тепер в окремій ємності об’єднуємо варену згущенку і арахіс. Добре все перемішуємо.
Викладаємо начинку на печиво, а поверх накриваємо другою половинкою.
Розтоплюємо два види шоколаду і прикрашаємо ним наші ласощі.