Шашлик в духовці на цибулевій подушці! Ну який шашлик без цибулі

Який шашлик буде без цибулі? Правильно, жодної. Навіть якщо ви робите його в духовці, подбайте про цибулю і тоді у вас вийде дивовижна страва.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо будь-яке, 1 кг;
  • цибуля, 4 шт;
  • оцет, 3 ст.л;
  • сік лимона 3 ст.л;
  • перець гострий, половина ч.л;
  • цукор, 1 ст.л;
  • спеції для м’яса, 2 ст.л;
  • рукав для запікання.

Шашлик в духовці: процес приготування

М’ясо беремо будь-яке на ваш смак і ріжемо його порційними шматочками.

Посипаємо м’ясо спеціями перцем, додаємо оцет і сік лимона.

Тепер добре розминаємо шматочки м’яса руками, щоб маринад добре просочував його.

Цибулю ріжемо кільцями і маринуємо його в воді – 5 ст.л, оцті – 2 ст.л, цукрі – 1 ложці. Залишаємо цибулю маринуватися протягом 1 години.

Викладаємо в рукав для запікання цибулю, на неї м’ясо і зав’язуємо рукав з двох сторін, робимо проколи, щоб виходила пара.

Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо близько 50 – 60 хвилин.

Розрізаємо рукав і допікаємо ще 15 хвилин.

Подаємо з салатами зі свіжих овочів, соусами домашнього приготування.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: