Ще один рецепт смачного приготування кабачків

Кабачки – це дуже цікавий продукт з якого можна приготувати, практично, все. І сьогодні я буду з них готувати млинці за простим рецептом, так так, саме млинці. Вони дуже смачні, обов’язково спробуйте.

Складові

  • кабачки – 400 г.
  • борошно – 170 г.
  • молоко – 400 мл.
  • сир – 100-150 г.
  • яйця – 2 шт.
  • кріп невеликий пучок
  • рослинна олія – 2 ст + для смаження
  • цукор – 1 ч.л.
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • перець чорний мелений – 1/2 ч.л.
  • сіль – 1/2 ч.л.

Приготування:

Кабачки я натру на дріб тертці (можна подрібнити в блендері або пропустити через м’ясорубку).

Додаю до кабачків яйця, сіль, цукор і перець. Все добре перемішую. Потім додаю дрібно нарізаний кріп, а також просіваю борошно з розпушувачем, знову добре перемішую.

Сир тру на грубій тертці і додаю до кабачкової суміші, знову перемішую.

В останню чергу додаю молоко, постійно помішуючи кабачкове тісто (може знадобитися трохи менше або трохи більше молока, повинно вийти, досить, рідке тісто, як на млинці).

Залишилося посмажити. Розігріваю сковороду, змащую олією і наливаю в центр трохи тіста, розподіляю по сковороді і смажу з двох сторін до рум’янцю, як звичайні млинці. Те ж саме проробляю з іншим тістом.

Все, наші млинці готові! Вони дуже добре поєднуються зі сметаною.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: