Щербет з арахісом своїми руками. Десерт з 4 найпростіших інгредієнтів

Ці ласощі люблять усі на сході, пропонуємо відмінний рецепт, який обов’язково стане одним з улюблених.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вершкове масло – 80 г;
  • молоко -1 склянка;
  • цукор – 700 г;
  • арахіс – 1 стакан.

Покроковий процес приготування десерту

В молоко додаємо 600 г цукру і доводимо масу до кипіння, потім уварюємо її до загустіння (хвилин 30).

Арахіс обсмажуємо (на сковороді або в духовці), очищаємо від шкірки.

Цукор, ті 100 г, що залишилися, висипаємо на сковороду і жаримо на невеликому вогні. Поки маса не перетвориться в коричневу карамель. Виливаємо її в молоко і варимо на слабкому вогні 1 годину. Не забувайте перемішувати час від часу. За 5 хвилин до закінчення уварювання, кладемо вершкове масло, все добре перемішуємо і знімаємо з вогню.

Пергаментом застеляємо форму, викладаємо арахіс і заливаємо його гарячою масою та залишаємо до охолодження і застигання.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: