Готувати це тістечко дуже просто – набір продуктів найпростіший, виходить ніжний і м’який, дуже шоколадний десерт.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця – 4 шт;
- какао – 3 ст.л;
- борошно – 200 г;
- цукор – 200 г;
- олія рослинна – 100 мл;
- розпушувач – 1 пакетик.
Для приготування крему візьміть:
- вершки жирні – 200 мл;
- пудра цукрова – 2 ст.л.
Для глазурі необхідно:
- шоколад – 60 г;
- олія рослинна – 30 мл.
Для прикраси фісташки або інші подрібнені горіхи.
Процес приготування тістечок
Змішуємо борошно і какао, розпушувач, просіюємо.
Яйця збиваємо до пишності 2 хвилини, всипаємо цукор і збиваємо до густої і стійкою маси.
Вливаємо олію, збиваємо.
Частинами всипаємо суху суміш і акуратно перемішуємо лопаткою.
Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо 25 хвилин.
Бісквіт охолодити і круглою формою вирізаємо з нього кружечки – основу для тістечок. Залишки перетворюємо в крихту.
Для крему збиваємо холодні вершки з пудрою до пишності.
Змащуємо 2 кружечка кремом і з’єднуємо їх, потім обмазуємо з боків і обвалюємо у крихті.
Поливаємо глазур’ю, яку зваріть з інгредієнтів.
Порада: в крихту від бісквіта можна додати кокосову стружку або подрібнені горіхи або просто присипати тістечка зверху горішками.