Рецепт настільки простий, що торт зможе приготувати кожен і у вас вийде повітряна, м’яка і солодка випічка.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- манна крупа – 1 стакан;
- цукор – 1 стакан;
- вода – 1 стакан;
- борошно – 1 стакан;
- какао – 3 ст.л;
- олія рослинна – 0.5 склянки;
- розпушувач – 10 г або сода, гашена оцтом – 1 ч.л;
- родзинки, горіхи та інше за смаком, по щіпці;
- сіль – щіпка.
Для приготування глазурі візьміть:
- какао – 3 ст.л;
- цукор – 2 ст.л;
- олія рослинна або вода – 4 ст.л.
Процес приготування
Змішуємо манну крупу, цукор, вливаємо воду, вимішуємо до однорідності. Можна воду замінити соком. Залишаємо на 30 хвилин.
Солимо масу, вливаємо олію, перемішуємо і всипаємо какао, перемішуємо.
Додаємо ванільний цукор.
Просіваємо борошно і частинами додаємо в тісто, перемішуємо.
Викладаємо в чашу мультиварки, змащену маслом і випікаємо 1 годину в режимі випічка.
Для глазурі змішуємо всі інгредієнти і варимо до густоти. Охолоджуємо.
Манник покриваємо глазур’ю.