Шоколадний пудинг: можна готувати хоч кожен день

Пудинг готується дуже просто і швидко, виходить м’який і ніжний десерт.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 1 ст.л;
  • молоко – 1 л;
  • крохмаль – 2 ст.л;
  • жовток – 1 шт;
  • какао – 3 ст.л;
  • цукор – 1 стакан;
  • вершки – 0.5 склянки.

Молоко з’єднуємо з вершками, вбиваємо жовток, перемішуємо. Тепер всипаємо борошно, крохмаль і цукор, какао. Добре вимішуємо масу і ставимо на плиту, включаємо невеликий вогонь і варимо, постійно перемішуючи, протягом 15 хвилин. Коли маса стане густою, вимикаємо вогонь.

Розкладаємо мус в порційні стаканчики. Ставимо в холодильник на 2 – 3 години.

За бажанням, ви можете приготувати повноцінний десерт. Беремо пісочне печиво і ламаємо його на шматочки, викладаємо на дно формочки. Зверху наливаємо збиті з пудрою жирні вершки, на них – наш пудинг. Зверху викладаємо крем з вершків, поливаємо соусом з будь-яких ягід або розтопленим шоколадом і ставимо все в холодильник. Можна взяти шоколадне печиво з прошарком.

Як варіант, можна зробити пудинг з подрібненими горіхами, шматочками зефіру, сирною масою та іншими солодкими продуктами, які ви берете для приготування домашніх солодощів.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: