Шоколадний щербет. Легкий рецепт корисного і смачного десерту

Шоколадний щербет – простий і швидкий рецепт десерту, знайомого з дитинства.

Необхідні продукти:

  • Ядра горіхів – 250 г.
  • Звичайне печиво – 500 г.
  • Вершкове масло – 200 г.
  • Молоко – 150 мл.
  • Какао-порошок – 3 ст. л.
  • Цукор – 5 ст. л.

Покроковий процес приготування:

У дрібну крихту подрібніть печиво. Змішайте в глибокому посуді з горіхами.

Молоко нагрійте в невеликій каструльці або кухлик. Покладіть цукор. На вогні помішуючи тримайте до розчинення.

У молочно-цукровий сироп всипте какао. Помішуйте і не доводячи до кипіння, шматочками покладіть вершкове масло.

Після розчинення масла вимкніть плиту і зніміть каструльку.

До крихти з печива і горіхів вилийте шоколадний сироп. Ретельно перемішайте.

На обробну дошку розкладіть рукав для запікання. Масу викладіть, загорніть і формуйте ковбасу. З двох сторін зав’яжіть краї.

Відправте в холодне місце на 3 години. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: