Швидка і смачна капуста “Провансаль”. Буде готова вже через добу!

Капуста за цим рецептом буде готова вже через добу. Страва виходить пікантною і гострою, відмінно підходить в якості закуски.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста;
  • часник;
  • буряк.

Для приготування маринаду візьміть:

  • цукор – 200 г;
  • оцет 9% – 200 г;
  • вода – 1.5 л;
  • сіль – 3 ст.л;
  • олія рослинна – 150 г.

Капусту очищаємо від брудного і пошкодженого листя. Ріжемо качан на 6 – 8 частин.

Буряк також очищаємо від шкірки і ріжемо невеликими шматочками або кружальцями, як вам подобається.

Часнику беремо багато, очищаємо і ріжемо зубчики на 2 частини.

У трилітрову чисту банку укладаємо шарами часточки капусти і буряка, пересипаємо все часником.

Для маринаду з’єднуємо всі інгредієнти, доводимо до кипіння і кип’ятимо 2 хвилини.

Заливаємо гарячий маринад в банку і залишаємо на столі до охолодження, потім переставляємо в холодильник.

Через добу капусту можна пробувати.

Капусту за таким рецептом ви можете готувати в будь-який час року, зберігатися вона досить довго. При подачі на стіл немає необхідності додатково заправляти капусту різними спеціями, вона і так ідеальна і дуже смачна.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: