Швидка підлива для котлет. Смачно як в їдальні!

Пам’ятайте яка смачна підлива була раніше в їдальні? Не порівняти з нинішніми пакетиками і кубиками … було смачно і натурально.

Продукти:

  • вершкове масло – 20 гр.
  • рослинна олія – 2 ст. ложки
  • борошно – 2 ст. ложки
  • томатна паста – 1 ст. ложка
  • сметана – 1 ст. ложка
  • вода – 400-500 мл.
  • сіль – 1/2 ч. ложки
  • чорний перець
  • паприка – 1/3 ч. ложки
  • сушені трави

Покроковий рецепт приготування підливи для котлет

Навіть самі ароматні і апетитні котлетки краще доповнити підливою, вони стануть ще духмянішими та смачнішими. Готується швидко і просто, підходить до рибних і м’ясних котлет з будь-яким гарніром.

На сковороду кладемо 20 гр вершкового масла, додаємо 2 ст.л. рослинної олії, як тільки масло розтопиться на середньому вогні, додаємо 2 ст.л. борошна і перемішуємо вінчиком.

Додаємо 1 ст.л. томатної пасти і перемішуємо віником, відразу додаємо воду приблизно 300 мл, Перемішуємо вінчиком до однорідності, щоб не було грудочок.

Додаємо ще воду, щоб підлива була густою. Ставимо на повільний вогонь. Додаємо сіль, спеції за смаком у мене чорний перець, паприка, сушений кріп і базилік.

Тепер додаємо 1 ст.л. сметани, пробуємо на сіль, якщо треба підсолюємо. Доводимо до готовності і знімаємо підливу з вогню. Смачного

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: