Швидка і дуже смачна закуска з капусти з морквою по-корейськи. Готується вона дуже швидко і також швидко з’їдається. Закуска ароматна і пікантна, поставте її на святковий стіл і гості будуть у захваті.
Необхідні продукти
- капуста – 1 середній качан
- морква по-корейськи – 300 гр
- петрушка – 1 пучок
- часник – 2 зубчики
Для маринаду
- вода – 1 стакан (250 мл.)
- цукор – 0,5 ст.л
- сіль – 1 ст.л
- оцет 9% – 100 мл
- рослинна олія – 3 ст.л
Починаємо приготування
У капусти відрізаємо нижню частину, а потім розбиваємо на листочки. Накриваємо їх кришкою і поставимо в мікрохвильовку, прогріваємо до м’якого стану.
Подрібнюємо підготовлену зелень і очищений часник. Всі продукти перекладаємо в миску, додаємо моркву і перемішуємо.
Беремо капустяний лист, кладемо на нього трохи моркви, загортаємо в рулетик. Точно також чинимо з усіма листами.
Щільно укладаємо рулетики у форму.
У невелику каструлю кладемо цукор, сіль, вливаємо воду, оцет і рослинна олію. Масу ставимо на плиту і доводимо до кипіння.
Готовий маринад переливаємо до рулетиків, накриваємо їх кришкою і охолоджуємо. А потім прибираємо в холодильник на кілька годин.
Готову закуску нарізаємо шматочками і подаємо до столу.