Швидка пікантна закуска по-корейськи, відмінний рецепт

Швидка і дуже смачна закуска з капусти з морквою по-корейськи. Готується вона дуже швидко і також швидко з’їдається. Закуска ароматна і пікантна, поставте її на святковий стіл і гості будуть у захваті.

Необхідні продукти

  • капуста – 1 середній качан
  • морква по-корейськи – 300 гр
  • петрушка – 1 пучок
  • часник – 2 зубчики

Для маринаду

  • вода – 1 стакан (250 мл.)
  • цукор – 0,5 ст.л
  • сіль – 1 ст.л
  • оцет 9% – 100 мл
  • рослинна олія – 3 ст.л

Починаємо приготування

У капусти відрізаємо нижню частину, а потім розбиваємо на листочки. Накриваємо їх кришкою і поставимо в мікрохвильовку, прогріваємо до м’якого стану.

Подрібнюємо підготовлену зелень і очищений часник. Всі продукти перекладаємо в миску, додаємо моркву і перемішуємо.

Беремо капустяний лист, кладемо на нього трохи моркви, загортаємо в рулетик. Точно також чинимо з усіма листами.

Щільно укладаємо рулетики у форму.

У невелику каструлю кладемо цукор, сіль, вливаємо воду, оцет і рослинна олію. Масу ставимо на плиту і доводимо до кипіння.

Готовий маринад переливаємо до рулетиків, накриваємо їх кришкою і охолоджуємо. А потім прибираємо в холодильник на кілька годин.

Готову закуску нарізаємо шматочками і подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: