Швидкі пиріжки з яблуками! Без духовки і без дріжджів

Такі пиріжки печуть на звичайній сковороді і вони виходять смачними і рум’яними за цим простим рецептом, спробуйте приготувати їх.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 350 г;
  • сметана – 200 г;
  • сіль – щіпка;
  • яйце – 1 шт;
  • цукор – 3 ст.л;
  • рослинна олія – 1 ст.л;
  • сода – третина ч.л.

Для начинки потрібно:

  • яблука, 4 -5 шт;
  • цукор і кориця на смак, пудра для посипання пиріжків.

Пиріжки з яблуками: покроковий процес приготування

Яблука ріжемо маленькими кубиками. Обсмажуємо їх на вершковому маслі протягом 2 – 3 хвилин. В кінці додайте корицю за своїм смаком, перемішуємо і залишаємо остигати.

Сметану змішуємо з сіллю і цукром, содою, рослинною олією і яйцем. Порційно додаємо просіяне борошно і замішуємо м’яке тісто. Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше.

Робочу поверхню посипаємо борошном, формуємо колобок з тіста, накриваємо і залишаємо на 20 хвилин.

Ріжемо тісто на частини, кожну розкатуємо в пласт і вирізаємо за допомогою форми або склянки кружечки. В середину кожного сипем трохи цукор, кладемо ложку начинки і защипуємо краї, формуючи пиріжки.

Розігріваємо олію і випікаємо пиріжки з двох сторін. Готові пиріжки викладаємо на паперовий рушник, щоб стекли надлишки олії, складаємо на тарілку і присипаємо цукровою пудрою.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: