Швидкі рогалики за 20 хвилин без яєць і молока

Це простий рецепт, з яким впорається будь-який, навіть кулінар початківець.

Для приготування рогаликів вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор – 1 ст.л;
  • борошно – 3 склянки;
  • вода тепла – 1 стакан;
  • сіль – щіпка;
  • пресовані дріжджі – 30 г;
  • повидло – 1 стакан;
  • олія соняшникова – 0.5 склянки.

Покроковий процес приготування

У теплій воді розводимо цукор, сіль і додаємо дріжджі, все перемішуємо, щоб дріжджі розійшлися.

Просіваємо борошно і виливаємо потроху дріжджову воду, олію рослинну. Замішуємо тісто, яке в процесі роботи з ним, буде підходити. Якщо хочете, можна залишити на 30 хвилин «відпочити».

Ділимо тісто на 3 частини і кожну розкатуємо в коржик, товщина яких не більше 5 мм. Тепер тісто, яке не повинно липнути до рук, розрізаємо на 8 трикутників.

Трошки придавлюємо широкий край, кладемо ложку повидла і закручуємо рулетик, края защипуємо, щоб варення не витекло. Закручуємо у вигляді рогалики і укладаємо на деко, застелене пергаментом або змащене маслом.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо хвилин 20, поки не зарум’яняться. Готові рогалики посипаємо цукровою пудрою.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: