Швидкі зелені помідори по-грузинськи. Смачний рецепт!

Швидкий рецепт – буквально через 2 доби, ви отримуєте дуже смачні і гостренькі помідори. Можна готувати будь-які помідори, як не стиглі, так і стиглі.

Інгредієнти дані з розрахунку на 3 літрову банку.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • помідори зелені або бурі – 2-2.5 кг;
  • часник за смаком;
  • цукор – 3.5 ст.л;
  • сіль – 2 ст.л;
  • перець болгарський червоний – 2-3 шт;
  • зелень за смаком – по пучку;
  • перець гострий – 1-2 шт;
  • оцет 9% – 100 мл;
  • рослинна олія – 100 мл.

Помідори ріжемо на часточки, укладаємо в 3 літрову банку і відмірювати обсяг – помідори повинні заповнити всю банку. Коли отримаєте потрібну кількість, викладаємо в ємність.

За допомогою блендера подрібнюємо часник, гострий перець, болгарський перець.

Зелень дрібно нарізаємо.

Перемішуємо всі овочі і спеції разом, щоб заправка і зелень, добре перемішалися з помідорним часточками.

Укладаємо всю масу назад в банку, трохи прим’яти. Закриваємо простою кришкою і ставимо в холодильник або прохолодний підвал на 2 доби.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: