Швидкий і нескладний! Торт без випічки з чорносливом і горіхами

Торт з чорносливом і горіхами - детальний рецепт

Такий торт виходить досить просоченим, в міру солодким, а чорнослив зі сметаною, створять дуже цікавий смак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво цукрове – 300 г;
  • сметана – 500 г;
  • чорнослив – 200 г;
  • молоко – 100 г;
  • горіхи грецькі – 150 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • пудра цукрова – 30 г.

Цукрове печиво дуже солодке, тому перш ніж додавати в сметанний крем багато пудри, спробуйте. Також печиво через велику кількість цукру занадто тверде, тому, щоб торт швидко просочився і був м’яким, вмочайте печиво в молоко, перш ніж викладати шари. Для такого сметанного торта, також можна вмочувати в какао, кава не дуже впишеться в загальний смак.

Чорнослив запарюємо гарячою водою (якщо він у вас сухуватий) на хвилин 10, потім зливаємо, обсушуємо паперовими рушниками і ріжемо на шматочки.

Горіхи подрібнюємо блендером або качалкою, але не в крихту.

Збиваємо сметану з цукровою пудрою і ванільним цукром.

На дно форми викладаємо шар печива, яке попередньо вмочаємо в молоці. Зверху кладемо шар крему, розрівнюємо і посипаємо горіхами, зверху – шар чорносливу, знову крем.

Тепер печиво і все повторюємо до тих пір, поки не закінчаться інгредієнти. Верхній шар – крем, присипаємо його горішками і чорносливом. Накриваємо харчовою плівкою і ставимо на кілька годин в холодильник.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: