Швидкий кукурудзяний хліб без дріжджів – покроковий рецепт

Приготування такого хліба не займаємо і години. І процес досить простий – все змішав і готово! Кукурудзяний хліб приготований за цим рецептом володіє відмінними смаковими якостями і чудово впишеться в ваше повсякденне меню.

Щоб надати йому особливу пікантність ви можете додати в тісто гострий перець, бекон або кукурудзу. І тоді у вас вийде досить цікава випічка.

Необхідні продукти

  • 230 грам кукурудзяного борошна
  • 110 грам пшеничного борошна
  • 7 грам розпушувача
  • 3 грами солі
  • 10 грам цукру
  • 2 курячих яйця
  • 180 грам теплого молока
  • 100 грам вершкового масла

Кукурудзяний хліб, покроковий процес приготування

У миску кладемо два види борошна, додаємо сіль і розпушувач. Все перемішуємо вінчиком.

У чашку вбиваємо курячі яйця і додаємо цукор, перемішуємо вінчиком. В отриману масу додаємо тепле молоко і розтоплене вершкове масло. Все добре перемішуємо.

У суху масу додаємо рідку суміш і ретельно перемішуємо.

Беремо форму для випічки (21 * 21) і застеляємо пергаментним папером. Виливаємо в неї підготовлене тісто і розрівнюємо.

Отриману заготівлю ставимо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо протягом 40 хвилин.

Готовий хліб виймаємо з форми, кладемо на решітку, даємо трохи охолонути, нарізаємо і подаємо до столу.

Швидкий кукурудзяний хліб без дріжджів - покроковий рецепт

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: