Скумбрія тушкована з овочами на сковорідці: найсмачніша страва!

Скумбрія – дуже популярна риба, так як вона дуже смачна, корисна і недорога! З скумбрії можна готувати різноманітні і смачні страви. Сьогодні розповім, як я тушу скумбрію на сковорідці з овочами. І риба і овочі виходять такими смачними, просто пальчики оближеш!

Необхідні продукти:

  • 2 скумбрії
  • 1 велика цибулина
  • картопля
  • 300 г помідорів
  • 2 болгарських перця
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
  • свіжа зелень
  • вода

Покроковий процес приготування:

Обробляє скумбрію. Відрізаємо всі плавники, голову, хвіст, розрізаємо черевце і прибираємо нутрощі, чорну плівку. Рибу промиваємо та нарізаємо на шматочки товщиною 1,5-2 см.

Болгарський перець розрізаємо навпіл, вирізаємо плодоніжки з насінням, прибираємо білі перегородки, нарізаємо великим кубиком.

Помідори також нарізаємо кубиком.

Скумбрія тушкована з овочами на сковорідці: найсмачніша страва!

Картоплю очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками.

Скумбрія тушкована з овочами на сковорідці: найсмачніша страва!

Цибулю нарізаємо півкільцями, часник тонкими пластинами.

Беремо глибоку сковорідку. Викладаємо спочатку цибулю, потім картоплю, трохи солимо, додаємо болгарський перець і половину від нарізаних помідорів.

Скумбрія тушкована з овочами на сковорідці: найсмачніша страва!

Тепер на овочі викладаємо шматочки скумбрії. Рибу посипаємо сіллю і перцем, додаємо часник.

Скумбрія тушкована з овочами на сковорідці: найсмачніша страва!

Викладаємо решту помідорів, дрібно нарізану зелень.

Ставимо сковорідку на вогонь, вливаємо воду, прикриваємо кришкою, тушкуємо 30 хвилин.

Скумбрія тушкована з овочами на сковорідці: найсмачніша страва!

Скумбрія тушкована з овочами на сковорідці готова! Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: