Скумбрія – неймовірно корисна рибка. А приготована за цим рецептом вона ще й приголомшливо смачна. І виглядає, як дорога ресторанна страва. Рибка буквально тане в роті і прекрасно поєднується практично з будь-яким гарніром.
Необхідні продукти
- 4 штуки філе скумбрії на шкірі
- 2 чайні ложки паприки
- 2 зубчики часнику
- 2 столові ложки оливкової олії
Починаємо приготування
Часник пропускаємо через прес і кладемо в миску. Додаємо до нього паприку, сіль і оливкову олію, все перемішуємо.
Скумбрію промиваємо, сушимо паперовими рушниками і змащуємо (з боку філе) підготовленим маринадом.
Деко застеляємо пергаментним папером і перекладаємо на нього рибку шкіркою вгору. А потім відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 10-15 хвилин. Готову скумбрію подаємо до столу.