Скумбрія з часником і паприкою за рецептом Гордона Рамзі

Скумбрія – неймовірно корисна рибка. А приготована за цим рецептом вона ще й приголомшливо смачна. І виглядає, як дорога ресторанна страва. Рибка буквально тане в роті і прекрасно поєднується практично з будь-яким гарніром.

Необхідні продукти

  • 4 штуки філе скумбрії на шкірі
  • 2 чайні ложки паприки
  • 2 зубчики часнику
  • 2 столові ложки оливкової олії

Починаємо приготування

Часник пропускаємо через прес і кладемо в миску. Додаємо до нього паприку, сіль і оливкову олію, все перемішуємо.

Скумбрію промиваємо, сушимо паперовими рушниками і змащуємо (з боку філе) підготовленим маринадом.

Деко застеляємо пергаментним папером і перекладаємо на нього рибку шкіркою вгору. А потім відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 10-15 хвилин. Готову скумбрію подаємо до столу.

Скумбрія з часником і паприкою за рецептом Гордона Рамзі

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: