Смачна закуска «Круті перці» до м’ясних страв і не тільки

Пропонуємо вам рецепт дивовижної закуски до святкового столу і не тільки. Приготувати її ми пропонуємо з болгарського перцю і капусти. Закуска прекрасно поєднується з будь-яким стравою і особливо смачно доповнює м’ясо.

Необхідні продукти

  • капуста – 1 кг
  • цибуля – 1 шт
  • морква – 1 шт
  • болгарський перець

Для маринаду

  • вода – 1,5 л
  • сіль – 30 гр
  • цукор – 150 гр
  • рослинна олія – 150 мл
  • оцет 9% – 100 мл
  • запашний перець горошок – 10 шт
  • лавровий лист – 2 шт

Починаємо приготування закуски «Круті перці»

Приготуємо маринад. У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль, цукор, лавровий лист, запашний перець горошком, оцет і рослинну олію. Все перемішуємо, ставимо на плиту і доводимо до кипіння.

Перець очищаємо від хвостика і насіння.

Шаткуємо капусту, очищаємо моркву і натираємо на тертці. Цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо тонкою соломкою. Підготовлені продукти перекладаємо в миску. Трохи солимо і добре перетираємо руками.

У киплячий маринад кладемо перець і проварюємо 1 хвилину. потім дістаємо, трохи охолоджуємо і начиняємо капустою.

Беремо глибоку ємність, на дно викладаємо трохи капусти що залишилась і зверху розставляємо підготовлений перець. Заливаємо все маринадом, накриваємо кришкою і придавлюємо вантажем. У такому вигляді залишаємо на 3 години.

Через відведений час тягарець прибираємо, накриваємо ємність кришкою і ставимо в холодильник на 48 годин. Через відведений час закуска буде готова, її можна подавати до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: