Це не простий салат з корейської моркви, який вже встиг набриднути. І не великий, шаруватий салат з величезною кількістю майонезу і однією морквиною. Це просто і смачно, ви повинні оцінити салатик гідно.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- морква, 400 – 500 г;
- горіхи волоські, 10 шт;
- часник, 4 зубки;
- сметана, близько склянки (200 г);
- спеції, сіль і перець.
Процес приготування
Морква сиру просто натираємо на грубій терці. Трохи солимо і переминався руками, залишаємо на деякий час.
Часник також натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес.
Горіхи ви можете брати не тільки волоські, а й будь-які. Я беру волоські, тому що поєднання морква – часник і горіхи волоські, просто ідеально. Горіх подрібнюємо блендером або в ступці.
Порада: багато хто в цей салат додають шматочки сухофруктів. Якщо будете так робити, то вибирайте не пересушені або запарте їх на кілька хвилин кип’ятком і потім нарізайте на невеликі шматочки.
Змішуємо всі продукти, заправляємо салат сметаною – чим жирніше, тим смачніше. Пробуємо і якщо необхідно, досолюємо і подаємо до столу.