Це найпростіше печиво, яке готується швидко і завжди виходить дуже смачно.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- жовтки – 3 шт (або візьміть 1 яйце);
- борошно для кондитерських виробів – 200 г;
- масло вершкове – 140 г;
- цукрова пудра – 100 г;
- молоко – 10 г;
- ванілін – екстракт.
Розм’якшене вершкове масло збиваємо міксером, змішуємо з просіяною цукровою пудрою і збиваємо до однорідності.
Додаємо в масу по одному жовтку і ретельно збиваємо. Капаємо екстракт ванілі і добре все перемішуємо міксером.
Просіваємо в масу борошно і вливаємо молоко. За допомогою лопатки все добре перемішуємо до однорідності.
Беремо кондитерський мішок і перекладаємо в нього тісто.
Видавлюємо тісто на деко. Духовку розігріваємо до 170 – 180 градусів і випікаємо протягом 14 – 16 хвилин до золотистого кольору печива.
Готове печиво можна посипати цукровою пудрою.
Печиво виходить ніжним і повітряним. Найголовніше – це ретельно збивати масу після додавання кожного інгредієнта, всі продукти повинні добре перемішуватися і тісто має бути однорідним. З такого обсягу тіста, виходить 40 – 45 штук печива.