Смачні чебуреки з кабачків! Улюблена страва

Таке кабачкове тісто прекрасно поєднується з фаршем і іншими видами начинки, тому, готуйте таку страву частіше.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 400 г;
  • фарш будь-який за смаком, 150 г;
  • цибуля, 2 шт;
  • яйця, 1 шт;
  • кефір, 100 мл;
  • борошно, 7 ст.л;
  • сметана, 3 ст.л;
  • сіль, перець.

Процес приготування

Кабачки краще брати молоді, тоді не доведеться очищати шкірку і видаляти насіння.

Натираємо на грубій терці, посолити, перемішати і залишити на 5 хвилин.

Віджимаємо сік, змішуємо кабачки зі збитим яйцем, сметаною і кефіром.

Борошно просіваємо і всипаємо в масу, вимішуємо тісто, солимо до смаку.

Порада: борошно всипати частинами, щоб тісто не вийшло дуже густим – воно повинно бути як сметана.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками і змішуємо з фаршем, додаємо сіль, перець і спеції за смаком.

Порада: цибулю ви можете обсмажити на олії, охолодити і додати в фарш.

Розігріваємо олію і викладаємо тісто – як на великий млинець, розрівнюємо і викладаємо човен фаршу на одну частину млинця, другий накриваємо і обсмажуємо з двох сторін.

Виделкою притисніть краї чебурека, щоб він не розпався.

Викладаємо на паперові рушники і потім складаємо на тарілку.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: