Смачні котлети під шубою: тільки закінчилися, а я вже знову їх хочу

Сьогодні хочемо приготувати для вас дуже смачні і швидкі котлети під шубою в духовці, без метушні.

З таким рецептом впорається навіть сама недосвідчена господиня. Котлети виходять дуже соковиті і смачні, а прованські трави надають їм незвичайний аромат.

Продукти

  • м’ясний фарш – 600 гр
  • сіль – 10 гр
  • чорний перець – 5 гр
  • прованські трави – 5 гр
  • варені яйця – 2 шт
  • сир – 100 гр
  • майонез – 50 гр
  • помідор – 1 шт

Як приготувати котлети під шубою:

У глибоку миску викладаємо фарш. Додаємо сіль, чорний перець і прованські трави. Все добре перемішуємо.

На деко застелений пергаментним папером ставимо формочку 20 * 30 см і до половини заповнюємо форму фаршем.

Утрамбовуємо фарш по всій формі і формуємо красиві, круглі котлети.

Смачні котлети під шубою: тільки закінчилися, а я вже знову їх хочу

Помідор нарізаємо дрібними кубиками і викладаємо в невелику миску.

На великій тертці натираємо варені яйця і додаємо їх до помідора.

Додаємо майонез і все ретельно перемішуємо.

Отриману масу викладаємо поверх кожної котлети.

Смачні котлети під шубою: тільки закінчилися, а я вже знову їх хочу

Ставимо деко в добре розігріту до 180 ° духовку на 30 хвилин до повного приготування.

Смачні котлети під шубою: тільки закінчилися, а я вже знову їх хочу

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: