Смачні ліниві вареники з вишнею. Рецепт приготування

Представляємо вашій увазі рецепт приголомшливо смачних вареників для різноманітності вашого меню.

Приготувати їх простіше простого, саме тому їх і називають «лінивими». Вареники обожнюють в кожній родині. Так чому б не порадувати улюблених такою смакотою? Ми пропонуємо приготувати їх з вишнею. Можна використовувати як свіжу, так і заморожену, тому насолоджуватися ви ними зможете в будь-який час року. За бажанням можете взяти полуницю, смородину або навіть черешню: теж дуже смачно. Вареники ситні, ароматні, корисні і мега апетитні. Зберігайте рецепт в свою кулінарну скарбничку. Пише журнал Мандаринка.

Потрібні інгредієнти

  • 400 гр сиру
  • 4 столові ложки цукрового піску
  • 1 яйце
  • щіпка солі
  • 300 гр вишні
  • 6 столових ложок борошна

Процес приготування вареників з вишнею

В першу чергу в окрему ємність відправляємо сир, цукровий пісок, сіль і яйце. Перетираємо все до однорідності.

Потім частинами додаємо борошно, замішуючи тісто.

Після чого присипаємо борошном робочу поверхню і обминаємо на ній тісто. Тепер відщипуємо частина і скочується його в ковбаску.

Потім приплющує її, формуючи прямокутник. Тепер по всій його довжині на однаковій відстані розкладаємо ягоди вишні.

Після чого накриваємо начинку вільним краєм тіста і нарізаємо на квадратики. Сторони кожного з’єднуємо, використовуючи вилку.

Ставимо на вогонь воду і доводимо до кипіння. Потім відправляємо сюди заготовки. Після чого, постійно помішуючи, чекаємо поки вареники спливуть. Варимо ще одну хвилини і за допомогою шумівки дістаємо.

До столу подаємо гарячими з вершковим маслом, сметаною або цукром. Можна як доповнення використовувати вишневий сироп, що теж дуже смачно.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: