Представляємо вашій увазі рецепт приголомшливо смачних вареників для різноманітності вашого меню.
Приготувати їх простіше простого, саме тому їх і називають «лінивими». Вареники обожнюють в кожній родині. Так чому б не порадувати улюблених такою смакотою? Ми пропонуємо приготувати їх з вишнею. Можна використовувати як свіжу, так і заморожену, тому насолоджуватися ви ними зможете в будь-який час року. За бажанням можете взяти полуницю, смородину або навіть черешню: теж дуже смачно. Вареники ситні, ароматні, корисні і мега апетитні. Зберігайте рецепт в свою кулінарну скарбничку. Пише журнал Мандаринка.
Потрібні інгредієнти
- 400 гр сиру
- 4 столові ложки цукрового піску
- 1 яйце
- щіпка солі
- 300 гр вишні
- 6 столових ложок борошна
Процес приготування вареників з вишнею
В першу чергу в окрему ємність відправляємо сир, цукровий пісок, сіль і яйце. Перетираємо все до однорідності.
Потім частинами додаємо борошно, замішуючи тісто.
Після чого присипаємо борошном робочу поверхню і обминаємо на ній тісто. Тепер відщипуємо частина і скочується його в ковбаску.
Потім приплющує її, формуючи прямокутник. Тепер по всій його довжині на однаковій відстані розкладаємо ягоди вишні.
Після чого накриваємо начинку вільним краєм тіста і нарізаємо на квадратики. Сторони кожного з’єднуємо, використовуючи вилку.
Ставимо на вогонь воду і доводимо до кипіння. Потім відправляємо сюди заготовки. Після чого, постійно помішуючи, чекаємо поки вареники спливуть. Варимо ще одну хвилини і за допомогою шумівки дістаємо.
До столу подаємо гарячими з вершковим маслом, сметаною або цукром. Можна як доповнення використовувати вишневий сироп, що теж дуже смачно.