Смачний бісквіт «Маргарита»: самий пишний на думку італійців!

Бісквіт виходить м’яким, повітряним і ніжним за цим рецептом. Він особливо подобається дітворі, тому готуйте на здоров’я.

Для приготування бісквіту вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 100 г;
  • яйця – 4 шт;
  • крохмаль – 100 г;
  • цукор – 150 г;
  • ванільний цукор – 1 ч.л;
  • вершкове масло – 80 г;
  • сіль – щіпка;
  • цукрова пудра – 1-2 ст.л;
  • розпушувач – 10-12 г.

Збиваємо яйця з цукром хвилини 4, потім всипаємо сіль і перемішуємо.

Змішуємо крохмаль, борошно просіяне і розпушувач, висипаємо в рідку основу, акуратно перемішуємо, щоб не порушити легкість.

Розтоплюємо вершкове масло і змішуємо з парою ложок тіста, потім домішувати в основне тісто віночком.

Форму для випічки застеляємо пергаментом, виливаємо тісто. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо бісквіт 30 – 35 хвилин.

Посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: