Смачний чізкейк з сиру і гарбуза: покроковий рецепт

Гарбуз просто ідеальний для будь-якого виду випічки. Десерти з цим овочем завжди дивовижно смачні. І цей чізкейк не виняток. Виходить ніжним, повітряним, яскравим і приголомшливо смачним. Такий десерт з гарбуза завжди хочеться повторити. Рекомендую спробувати всім.

Необхідні продукти:

  • 125 гр борошна
  • 20 гр стевії
  • 2 гр солі
  • 200 мл молока
  • 10 гр кокосового масла
  • 40 гр горіхів пекан
  • 200 гр гарбуза
  • 60 гр апельсинової цедри
  • 20 мл апельсинового соку
  • 200 гр сиру Рікотта
  • 130 гр домашнього сиру
  • 40 гр протеїну
  • половина чайної ложки кориці
  • 0,3 чайної ложки імбиру
  • 0,3 чайної ложки куркуми
  • 2 яйця
  • 10 гр сухого молока
  • 2 гр цикорію

Покроковий процес приготування:

1. В першу чергу очищаємо гарбуз від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками. Після чого викладаємо у форму для запікання, попередньо застелену фольгою, і поміщаємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30 хвилин. Після закінчення потрібного часу гарбуз стане м’яким.

2. Потім в окремій ємності об’єднуємо борошно, 4 гр стевії і сіль. Перемішуємо. Після чого вливаємо 80 мл молока і додаємо розтоплене кокосове масло. Замішуємо тісто. Потім додаємо подрібнений пекан і вмішуємо його. Тепер розподіляємо по формі для випічки, формуючи бортики.

3. Після чого збиваємо гарбуз і додаємо цедру. Потім вливаємо апельсиновий сік і добре перемішуємо.

4. Тепер відправляємо сюди рікотту, 20 гр протеїну, сир, 9 гр стевії, корицю, імбир, мускатний горіх і куркуму. Пробиваємо все знову занурювальним блендером.

5. Після чого вбиваємо яйця і знову доводимо до однорідності. Потім переливаємо в форму і поміщаємо на деко. Вливаємо гарячу воду на неї і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 130 градусів, на 60 хвилин. Після закінчення потрібного часу залишаємо в духовці остигати.

6. Тепер об’єднуємо протеїн, який залишився, стевію і сухе молоко. Вливаємо 30 мл молока і добре перемішуємо до однорідності.

7. Потім в сотейник відправляємо молоко, яке залишилося, і цикорій. Ставимо на вогонь і прогріваємо, доводячи практично до кипіння. Після чого вливаємо сюди протеїнову суміш і, постійно помішуючи, доводимо до загустіння.

8. Тепер остиглий чізкейк покриваємо підготовленою глазур’ю. Розміщуємо в холодильник на пару годин.

9. Після закінчення потрібного часу дістаємо готовий чізкейк, прикрашаємо горіхами і шматочками фруктів.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: