Смачний крем для торта. Простий рецепт, виходить завжди

Заварний крем відноситься до універсальних доповнень до будь-яких десертів. З ним завжди смачно виходять торти, рулети, тістечка.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • жовтки, 6 шт;
  • молоко, 750 мл;
  • крохмаль кукурудзяний, 2.5 ст.
  • цукор, 80 г;
  • ванілін;
  • кориця.

Процес приготування

Якщо вам подобається заварний крем з ароматом кориці та ваніліну, тоді додавайте ці ароматизатори, але якщо ви віддаєте перевагу класичному смаку крему, тоді змішуємо його з якісним та жирним вершковим маслом.

У каструлі з’єднуємо жовтки з цукром, перетираємо та вливаємо молоко, перемішуємо та ставимо на плиту.

Варимо на невеликому вогні, постійно перемішуючи.

Якщо у вас немає кукурудзяного крохмалю, картопляний чудово підходить або у крайньому випадку, борошно.

Коли крем загусне так, як вам необхідно, знімаємо його з плити і остуджуємо.

Для класичного варіанту заварного крему, необхідно якісне вершкове масло. Виймаємо його заздалегідь, для цієї кількості крему буде достатньо 150 – 200 г масла.

Розм’якшене масло збиваємо міксером до пишності та частинами вводимо крем, збиваємо масу до повної однорідності та легкості.

Як варіант, додати в крем можна ще якісне і жирне какао і зробити шоколадний крем або для тістечок роблять крем із цедрою лимона чи апельсина.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: