Смачний маринований перець на зиму (готуємо з медом)

Перчик виходить таким смачним, що замаринувавши його один раз за нашим рецептом – ви будете робити це знову і знову. Перчик стане дуже популярний у вашій родині і не тільки. Він прекрасно доповнить будь-яку страву і може виступати в якості цікавої закуски на святковому столі.

Необхідні продукти

  • 1 літр води
  • 150 грам цукру
  • 2 столові ложки солі
  • 80 грам меду
  • 150 мілілітрів рослинної олії
  • 80 мілілітрів оцту 9%
  • 2 кілограми перцю

Маринований перець: покроковий процес приготування

У каструлю наливаємо воду, додаємо цукор, сіль і мед. Все перемішуємо і доводимо до кипіння.

Перець очищаємо і нарізаємо великими шматочками, перекладаємо в глибоку каструлю.

У перець вливаємо олію і киплячий маринад. А потім ставимо все на плиту, доводимо до кипіння і проварюємо 10 хвилин.

Через 9 хвилин додаємо підготовлений оцет і все перемішуємо.

Заповнюємо перцем стерилізовані банки і заливаємо розсолом, а потім закатуємо кришками.

Баночки перевертаємо догори дном і залишаємо до повного охолодження. А потім прибираємо на постійне місце зберігання.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: