Смачний маринований виноград, покроковий рецепт

Виноград виходить пікантним і дуже смачним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • виноград;
  • лавровий лист – 3 шт. в кожну банку;
  • запашний перець – 7 шт. в банку;
  • гвоздика – 5 шт. в банку;
  • кориця мелена – чверть ч.л. в банку;
  • цукор – 4 ст.л;
  • сіль – 2 ч.л.

Виноград беріть різного кольору, ягідки щільні, щоб вони і після консервації залишалися щільними.

Ягоди промиваємо. У кожну стерилізовану банку кладемо лавровий лист, перець духмяний, корицю, гвоздику і виноград різнокольоровими шарами.

Варимо розсіл, розчиняючи в 1 л види сіль і цукор. Заливаємо киплячий розсіл в банки і закручуємо кришки, перевертаємо, укутуємо і залишаємо до охолодження.

Маринований виноград можна використовувати як закуску до різних страв, він відмінно підходить і до м’яса, і до риби.

Якщо ви любите контрасти в стравах, з таким виноградом готують запечене м’ясо. Наприклад, можна взяти куряче філе, розрізати на пару шматків і добре їх відбити. Замаринуйте м’ясо будь-якими спеціями з сіллю і перцем, залиште на 30 хвилин.

Виноград змішуємо з цибулею, порізаною шматочками, з шинкою або шматочками копченої ковбаси, нарізаною зеленню. Начинку викладаємо на один кінець відбивної і скручуємо рулет. Вмочуємо його в збитому яйці, потім в кукурудзяній муці або панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді на олії до рум’яності. Гострий і солоний смак м’яса + маринований виноград, вам точно сподобається.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: