Смачний новорічний салат «Тбілісі»

Салат «Тбілісі» виходить яскравий, соковитий і дуже красивий. Він відмінно впишеться в будь-яке святкове меню. Готується просто, інгредієнти відмінно між собою поєднуються і вид салатик має дійсно святковий.

Необхідні продукти

  • 400 грам телятини (яловичини)
  • 200 грам червоної квасолі
  • 200 грам болгарського перцю
  • 50 грам цибулі
  • 50 грам волоських горіхів
  • 40 грам кінзи
  • 30 грам оливкової олії
  • пів чайної ложки хмелі-сунелі
  • сіль, перець за смаком

Телятину кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Відварюємо до готовності, а потім повністю охолоджуємо.

Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими смужками, а потім на великі шматочки. Перекладаємо в салатник.

Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Кладемо в миску і заливаємо кип’ятком. Залишаємо на 1-2 хвилини і воду зливаємо.

Остигле м’ясо нарізаємо середніми шматочками і відправляємо до перцю. Туди ж кладемо цибулю і квасолю.

Волоські горіхи кладемо на суху сковороду і обсмажуємо.

Подрібнюємо кінзу, перекладаємо в салатник.

Натираємо часник на дрібній тертці і додаємо до решти продуктів.

Подрібнюємо горіхи і висипаємо в салатник.

Заправляємо салат оливковою олією, додаємо сіль, перець і хмелі-сунелі. Все добре перемішуємо, даємо настоятися 10 хвилин і подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: