Смачний салат з буряка! Ніжний і оригінальний, як в ресторані

Цей салат виходить не тільки з ніжним і оригінальним смаком, але і красивим, дуже корисним. Особливо, якщо ви заправити його своїм домашнім майонезом. У салаті немає дорогих продуктів, тільки овочі, куряче м’ясо і яблуко, сухофрукти, але виходить він як одна з дорогих ресторанних страв.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • буряк і яблука по 2 шт;
  • куряча грудка, 1 шт;
  • чорнослив, 5 шт;
  • курага, 10 шт;
  • яблучний оцет, 2 – 3 ст.л;
  • майонез, 5 ст.л;
  • гірчиця, 1 ст.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • сіль, перець, зелень.

Процес приготування

М’ясо відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолодити.

Відварюємо буряк і охолоджуємо. Буряк ріжемо тонкою соломкою.

Чорнослив і курагу ріжемо шматочками.

Порада: сухофрукти ви можете не запарювати, вони в салаті від соку овоча пом’якшають. Можна взяти курагу або чорнослив.

Змішуємо буряк з сухофруктами.

М’ясо ріжемо соломкою і добалвяем в салат.

Яблуко чистимо з шкірки і також ріжемо соломкою, скроплюємо яблучним оцтом або соком лимона і змішуємо з салатом.

Часник подрібнюємо ножем: щоб не було запаху сильного, приберіть серединку часнику.

Заправляємо салат майонезом, перемішуємо.

Подаємо порційно або в салатнику, посипавши нарізаною зеленню.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: