Цей соус відмінно підійде до будь-якого смаженого м’яса (стейкам або Наггетс), а також він стане прекрасним доповненням до домашніх котлеток. Ну а багато хто із задоволенням їдять цей соус зі свіжим хлібом або коржем. У будь-якому випадку, соус точно буде вам до смаку.
Необхідні продукти
- вершкове масло – 4 ст.л
- сік і цедра половини лимона
- часник – 4 зубчики
- діжонська гірчиця – 1 ст.л
- соус з кайенського перцю (гострий перець)
- дрібка паприки
- петрушка
- Зелена цибуля
- сіль, перець за смаком
Вершкове масло розтоплюємо і виливаємо в миску. Додаємо до нього лимонний сік і часник, пропущений через прес. Туди ж додаємо кайенський перець, гірчицю і паприку. Все ретельно перемішуємо.
Петрушку і зелений цибулю подрібнюємо, а потім додаємо в підготовлену масу. Соус солимо і перчимо до смаку, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.