Смачний торт «Поліно» з листкового тіста, всього з 3 інгредієнтів

Рецепт дуже простий, але на виході, виходить ніжний листковий торт, який можна подавати на святковий стіл або до чаю.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко згущене – 380 г;
  • тісто бездріжджове – 450 г;
  • вершки жирні – 500 мл.

Торт «Поліно», покроковий процес приготування

Посипаємо робочу поверхню борошном і розкатуємо частину тіста в прямокутний пласт. Ріжемо на смужки, товщиною 1 см.

Деко застеляємо пергаментом, викладаємо смужки з тіста. Духовку розігріваємо до 200 і випікаємо 15 – 20 хвилин.

Таким же чином випікаємо і другу частину тіста.

Збиваємо холодні вершки до стійкої піни і порційно додаємо згущене молоко, не припиняючи збивати.

На робочу поверхню кладемо харчову плівку в кілька шарів. Змащуємо плівку кремом і викладаємо шар паличок. Палички змащуємо кремом, кладемо наступний шар паличок, крем і так чергуємо, поки не закінчаться інгредієнти. Крем залишаємо для того, щоб потім змастити торт зверху. Залиште і кілька паличок, які потрібно перетворити в крихту і посипати торт.

Звертаємо плівку так, щоб торт придбав форму поліна і відправляємо його в холодильник на 8 – 10 годин або на 2 – 3 години в морозильну камеру.

Прибираємо харчову плівку, змащуємо торт зверху кремом, посипаємо крихтою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: