Смак дитинства. Універсальна підлива для котлет – швидкий рецепт

Хочу запропонувати вам рецепт підливи для котлет, яка готується досить просто і швидко і підходить до будь-яких котлеток: курячих, м’ясних або рибних з абсолютно будь-яким гарніром.

Складові

  • рослинна олія – 2 столові ложки;
  • вершкове масло – 20 грам;
  • борошно – 2 столові ложки;
  • сметана – 1 столова ложка;
  • томатна паста – 1 столова ложка;
  • паприка – 1/3 чайної ложки;
  • вода – 400-500 мл .;
  • чорний перець – за смаком
  • сіль за смаком;
  • сушені трави (приправи) – за смаком.

Покроковий рецепт приготування

На сковороду наливаємо соняшникову олію, додаємо вершкове масло.

Як тільки масло розтопилось і змішалося додаємо борошна і перемішуємо вінчиком. Додаємо томатну пасту і віночком добре перемішуємо, відразу ж додаємо воду і тут же перемішуємо знову все віночком до однорідності, і так щоб грудочок не було. Додаємо потроху води, щоб наша підлива не стала занадто густою.

Зменшуємо вогонь або жар. Додаємо всі спеції на ваш смак від солі до сушеної паприки, кропу і перцю.

Далі додаємо сметану, перемішуємо обережно і пробуємо на солоність страви, якщо потрібно, додаємо ще трохи солі. Протягом 3-5 хвилин доводимо підливу до готовності.

Ця підлива універсальна і вона підійде для будь-яких котлет, хоч м’ясних, хоч рибних!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: