Смакота – кабачки по-угорськи, простий рецепт смачної закуски

Смачна закуска з літніх овочів, рекомендую приготувати.

Складові

  • 500 г кабачків
  • 150 г моркви
  • 150 г цибулі
  • 200 г сметани 20-25% жирності
  • 2-3 ст л рослинної олії
  • 1 ст л оцту або сік лимона
  • 2 зубки часнику
  • 1/2 ч л солі
  • 1/4 ч л чорного перцю

Кабачки по-угорськи, покроковий рецепт

Кабачки миємо, відрізаємо хвостики, розрізаємо вздовж на чотири частини і нарізаємо шматочками товщиною в 1 см, поливаємо оцтом або соком лимона.

На сковорідку з розігрітою олією викладаємо чверть кільцями нарізану цибулю, обсмажуємо додаємо натерту моркву і тушкуємо до напівготовності під кришкою.

Овочі протушкувати, додаємо нарізані кабачки, солимо, накриваємо кришкою і тушкуємо під кришкою 10 хв, потім додаємо сметану, дрібно порубаний часник, перчимо і тушкуємо до готовності.

Посипаємо зеленню. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: