Смакота з капусти та баклажанів на зиму. Рецепт просто знахідка

Така закуска з капусти та баклажанів виходить дуже смачною.

Складові:

  • Баклажани – 500 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Капуста – 700 гр.
  • Гострий перець – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Чорний перець горошком – 10 шт.
  • Сіль – 1 ст. ложка.
  • Оцет 9% – 2 ст. ложки.

Капуста з баклажанами на зиму, процес приготування

1. Баклажани помити і обрізати “хвостики”. Потім в каструлю налити воду і довести до кипіння. Відправити баклажани в каструлю і варити 6 хвилин. Через зазначений час вийняти і дати повністю охолонути. Остиглі баклажани нарізати кубиком приблизно 2 см.

2. Капусту тонко нашаткувати, а моркву натерти на грубій тертці. Гострий перець нарізати тонкими кільцями.

3. До капусти відправити моркву, баклажани, гострий перець, чорний перець горошком (10 шт) та видавити через прес часник (4 зубчики). Гарненько перемішати. Слідом додати сіль (1 ст. ложку) і оцет 9% (2 ст. ложки). Ще раз ретельно перемішати.

4. Банки стерилізувати не обов’язково. Досить їх гарненько помити. Капусту з баклажанами розкласти по банках і закрити кришками.

Зберігати в холодильнику або в прохолодному місці! Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: