Смакота зі звичайної капусти всього за 15 хвилин

Це досить стара страва, яку багато несправедливо забули – капустяне листя в клярі.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста – качан;
  • яйця – 3 шт;
  • сіль, перець за смаком;
  • борошно – 4 ст.л;
  • майонез – 4 ст.л.

Розбираємо капусту на листя або вирізаємо качан і відварюємо 3 – 5 хвилин в киплячій і солоній воді. Охолоджуємо.

Яйця з’єднуємо з майонезом і борошном, сіллю і перцем за смаком.

Листочки капусти ріжемо на невеликі шматочки.

Розігріваємо олію на сковороді.

Кожен шматочок капустяного листа вмочаємо в кляр і обсмажуємо по 1 хвилині з кожної сторони.

Можна в кляр додай січений кріп або ж посипати готове листя кропом і часником, пропущеним через прес. Дуже смачно до такої страви подавати сметанний соус з маринованими огірочками, натертими на дрібній тертці, подрібненим часником і кропом.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: