Смажена картопля з грибами: смакота до обіду

Ця страва затьмарить будь-що і ви навіть не захочете м’яса. Адже картопелька, смажена з вешенками – така смакота, що не передати словами. Грибочки надають страві непередаваний аромат. І просто ідеально поєднуються з картоплею. Страва підійде для обіду або вечері, і обов’язково сподобається кожному члену вашої родини.

Необхідні продукти

  • картопля – 500 гр
  • гриби (вешенки) – 500 гр
  • сіль перець
  • рослинна олія
  • цибуля – 1 шт
  • сметана – 200 гр

Починаємо приготування

Картоплю очищаємо і нарізаємо великими шматочками.

Очищені і промиті гриби нарізаємо довільними шматочками.

Гриби кладемо на сковороду з рослинною олією, солимо і обсмажуємо до рум’яного стану.

В іншій сковороді обсмажуємо підготовлену картоплю.

Цибулю очищаємо, нарізаємо соломкою і додаємо до грибів. Обсмажуємо все разом ще 5 хвилин.

До обсмажених грибів з цибулею додаємо картоплю, сметану і чорний перець. Все перемішуємо і готуємо ще 4 хвилини. А потім подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: